uʍoʇ ǝdɐɔ

postato in: Senza categoria | 20

[it]ɐsoɔlɐnb òɹǝʌıɹɔs ǝlıqıssod ɐuǝddɐ
doʇs
.opuoɯ lǝp ǝʇɹɐd ɐɹʇlɐ,llɐp ouos[/it] [en] I am on the other side of the world.
Stop
I will write something as soon as I can.
[/en]

20 risposte

 1. OLOAP

  ! SWEN EUT DI ASETTA NI OMAINAMIR…! OIMITTES, KO

  …OIRARTNOC LA AV OTTUT EVOD ERPMES OMAIS ECEVNI ION

  OAIC

  OLOAP

 2. OLOAP

  ! SWEN EUT DI ASETTA NI OMAINAMIR…! OIMITTES, KO

  …OIRARTNOC LA AV OTTUT EVOD ERPMES OMAIS ECEVNI ION

  OAIC

  OLOAP

 3. OLOAP

  ! SWEN EUT DI ASETTA NI OMAINAMIR…! OIMITTES, KO

  …OIRARTNOC LA AV OTTUT EVOD ERPMES OMAIS ECEVNI ION

  OAIC

  OLOAP

 4. OLOAP

  ! SWEN EUT DI ASETTA NI OMAINAMIR…! OIMITTES, KO

  …OIRARTNOC LA AV OTTUT EVOD ERPMES OMAIS ECEVNI ION

  OAIC

  OLOAP

 5. kalito

  kalito
  une mendoj se je duke u skatenu,dhe e bukra e skatenimit tande ashte se nuk ka ndryshime te shumta
  sidhet e pshtidhet gjithmone aty .
  pra sei un artista i ndalum. si pas meje ke probleme ( komplekse)………

 6. kalito

  kalito
  une mendoj se je duke u skatenu,dhe e bukra e skatenimit tande ashte se nuk ka ndryshime te shumta
  sidhet e pshtidhet gjithmone aty .
  pra sei un artista i ndalum. si pas meje ke probleme ( komplekse)………

 7. kalito

  kalito
  une mendoj se je duke u skatenu,dhe e bukra e skatenimit tande ashte se nuk ka ndryshime te shumta
  sidhet e pshtidhet gjithmone aty .
  pra sei un artista i ndalum. si pas meje ke probleme ( komplekse)………

 8. kalito

  kalito
  une mendoj se je duke u skatenu,dhe e bukra e skatenimit tande ashte se nuk ka ndryshime te shumta
  sidhet e pshtidhet gjithmone aty .
  pra sei un artista i ndalum. si pas meje ke probleme ( komplekse)………

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *